Sex eldre damer p stav blødninger

sex eldre damer p stav blødninger

Det er normalt å ha uregelmessige blødninger når man har p-stav, men en større blødning i forbindelse med samleie kan som du sier også skyldes klamydia. Du forteller at du ble behandlet for klamydia i sommer, går ut fra at partneren din også ble behandlet. Har du ny partner nå, eller har hatt sex men flere slik at du kan. Hei, jeg er en jente som tok p-stav for ca 6 mnd siden, jeg har ikke hatt noen blødninger siden jeg tok den. Men for et par dager siden så begynte jeg å blø litt, litt mer en sporblødning, men ikke mye heller Det har foregått i 4 dager, er det grunn til beskymring, når jeg å kjæresten min har samleie uten. P-stav er et meget sikkert prevensjonsmiddel som gir lite bivirkninger og virker i 3 år.

Videos

Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008) sex eldre damer p stav blødninger For noen kan det hjelpe å bruke p-piller i tillegg til p-stav en periode. Det kan gjøre at blødningene blir mer regelmessige eller helt borte. En sjelden gang kan småblødninger skyldes sykdom. Hvis du har hatt ubeskyttet sex med ny partner bør du sjekke deg for seksuelt overførbare kjønnssykdommer, som. P-stav er et meget sikkert prevensjonsmiddel som gir lite bivirkninger og virker i 3 år. Vi trodde først jeg fikk mensen (Jeg har P-stav, så det er jo ikke unormalt at man plutselig får det uventet). Men mengden av det gjør meg litt bekymret? Jeg hørte med venninnen min og det samme hadde skjedd med henne, bare lite og kun etter sex (hun har også P-stav, men tok den inn nyligere enn meg.

Sex eldre damer p stav blødninger - triana nakenbilder

Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer. Du finner nyttige tips i denne artikkelen. Jeg har p-stav, hatt det i litt over 2 år.