Sex leketøy menn nupper etter intimbarbering

sex leketøy menn nupper etter intimbarbering

Jeg får en god del spørsmål om intimbarbering, og jeg prøver å svare dere så godt jeg kan, men i og med at jeg får disse spørsmålene såpass ofte, tenkte jeg at det kunne være greit å ta opp temaet her. Jeg har aldri vært spesielt glad i kjønnshår og har alltid bare ønsket dem langt vekk. Jeg synes ikke det. Vet at dette har blitt skrevet masse om her inne, men jeg og dama klarer altså ikke å komme på hva den heter. Den brukes for å forebygge at det blir røde nupper når man barberer seg nedentil. Det finns en rensegele å få kjøpt på kondomeri (sex sjappe) som er beregnet til rensing av sexleketøy. Vasking og barbering fjerner også noe av hudens naturlige fettstoffer, bruk gjerne litt tid på å pleie huden i intimområdet etter barbering – det kan gi et bedre resultat. Spray det barberte Den gir rikelig med fuktighet samtidig som kan dempe eventuell irritasjon etter barbering, for eksempel røde nupper. Har du fått små rifter.

Videos

Life In A Day Anonym bruker. Superbruker; Anonym bruker; Medlem; 5 innlegg. Skrevet Juli 9, kjøp rensemiddel til sexleketøy og smør det på etter barbering. det svir litt om du blir sår etter barbering men dreper bakterier og dermed unngår du røde nupper  Vil dere vite hva som fungerer slik at man ikke får. Jeg ble engang anbefalt å smøre med sånn desinfeksjonsmiddel for sexleketøy (svir) Fungerte delvis. Har hørt aloe vera, men har ikke prøvd det selv [IMG] Unirens kan også brukes etter barbering av legger, armhuler og skjeggvekst, dersom man plages av såre nupper i etterkant av barberingen. Dette gjelder altså for samboeren min, det er han som skal barbere seg helt glatt etter å ha innfridd et av mine ønsker:tommelopp: Fra før av har han barbert ballene, men kun stusset litt over. Han har en flott, veltrent kropp som er ganske hårløs fra før, så han kommer til å se bra ut med barbering over skaftet  Hvordan unngå røde prikker ved barbering - Kropp og. sex leketøy menn nupper etter intimbarbering

Sex leketøy menn nupper etter intimbarbering - lek blad

Søk Avansert søk Søk i seksjon: Det svir litt, men bare i noen sekunder. Jeg har brukt å barebere helt i fra anus, rundt ballene og litt over skaftet i mange år nå. Mer om vilkårene. Register a new account. Selve barberingen går fint, men etter en dag eller to Når hårene vokser ut kanskje?